رئیس شبکه دامپزشکی ابرکوه گفت: با ذبح ۶هزار و۲۵۲ راس دام با نظارت بهداشتی و شرعی در کشتارگاه این شهرستان در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۷، ۲۹۴ تن گوشت استحصال شد که این میزان گوشت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ درصد افزایش دارد.
این مقدار گوشت از ذبح پنج هزار و ۵۱۳ راس دام سبک، ۶۷۹ راس دام سنگین و ۶۰ نفر شتر به دست آمد.
به گفته وی کشتارگاه ابرکوه نیمه سنتی است، لاشه دام پس از ذبح یک شبانه روز در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد سردخانه نگهداری و سپس با خودرو یخچال دار در مراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی و شهرداری توزیع می شود.
فاتحی نیا با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به دامپزشکی اطلاع دهند.
شماره تماس ۱۵۱۲ شبانه روز درخدمت مردم