طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز در شهرستان ابرکوه آغاز شد
- یکشنبه, مارس 18, 2018, 12:34
- آلبوم تصاویر, تمام خبرها, خبرهای دامپزشکی ابرکوه
- 875 بازدید
- ثبت نظر
معاون شبکه دامپزشکی ابرکوه گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در این شهرستان با سه گروه سیار و ثابت به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه در دست اجرا است.
حسین چاکرالحسینی افزود : در اجرای این طرح اکیپ های نظارتی سیار نیز با نظارت مستمر بر مرغ فروشی ها، قصابی ها ،ماهی فروشی ها، رستورانها بر عرضه فرآورده های خام دامی نظارت دارند.
وی ، با تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی اظهارکرد: این محصولات باید با تایید دامپزشکی عرضه شوند در غیر این صورت با متخلفان برخورد می شود.
چاکر الحسینی با بیان اینکه طرح یادشده تا پانزدهم فروردین ماه ادامه دارد، تصریح کرد : روزانه حدود ۴۰ راس دام سبک در کشتارگاه دام شهرستان با نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی ذبح می شود و مردم هنگام خرید فرآورده های خام دامی به ویژه گوشت قرمز و سفید به تاریخ تولید و انقضا بیشتر توجه کنند.
شهرستان ابرکوه یک کشتارگاه دام ، ۲۰ باب مغازه عرضه گوشت قرمز ،۲۵ باب مغازه عرضه گوشت مرغ و ماهی ، یک واحد بسته بندی مرغ و ۲۲ رستوران دارد.
معاون شبکه دامپزشکی ابرکوه با بیان اینکه ماهی فروشان سیار فاقد مجوز بهداشتی هستند ، از مردم خواست از خرید ماهی از دستفروشان خودداری کنند .
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .