استحصال گوشت قرمز در ابرکوه ۶۰ درصد افزایش یافت
- سهشنبه, اکتبر 9, 2018, 8:01
- آلبوم تصاویر, تمام خبرها, خبرهای دامپزشکی ابرکوه
- 605 بازدید
- ثبت نظر
رئیس شبکه دامپزشکی ابرکوه گفت: با ذبح ۶هزار و۲۵۲ راس دام با نظارت بهداشتی و شرعی در کشتارگاه این شهرستان در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۷، ۲۹۴ تن گوشت استحصال شد که این میزان گوشت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ درصد افزایش دارد.
این مقدار گوشت از ذبح پنج هزار و ۵۱۳ راس دام سبک، ۶۷۹ راس دام سنگین و ۶۰ نفر شتر به دست آمد.
به گفته وی کشتارگاه ابرکوه نیمه سنتی است، لاشه دام پس از ذبح یک شبانه روز در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد سردخانه نگهداری و سپس با خودرو یخچال دار در مراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی و شهرداری توزیع می شود.
فاتحی نیا با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به دامپزشکی اطلاع دهند.
شماره تماس ۱۵۱۲ شبانه روز درخدمت مردم
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .