بازرسی کارشناسان دامپزشکی شهرستان ابرکوه ازمراکز عرضه و طبخ فراورده های خام دامی شهرستان در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه ، حسن شیخی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان از افزایش بازرسی از مراکز عرضه و طبخ فراورده های خام دامی سطح شهرستان خبر داد.
ایشان با اشاره به بازدید های مستمر و ادواری توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه  از مراکز تهیه و عرضه فرآورده های خام دامی، هدف از اجرای این بازدیدها را تامین امنیت غذایی و سلامت فرآورده های دامی مصرفی شهروندان عنوان کرد.

وی ادامه داد: دامپزشک نقش مهمی در سلامت غذا دارد و حضور این ناظران در مکان های عرضه و طبخ مواد خامی دامی ضروری است که سازمان دامپزشکی نیز با جدیت این موضوع را پیگیری می کند.

وی افزود: با توجه به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید و احتمال افزایش مصرف غذاهای بیرون بر و افزایش استفاده شهروندان از رستوران ها و کبابی ها ، اکیپ های بازرسی و کنترل بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان در راستای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل بهداشت گوشت، حفظ سلامت شهروندان و همچنین ممانعت از کشتارهای غیرمجاز اقدام به بازدید و نظارت از رستوران ها، کبابی ها و قصابی ها خواهند کرد و تذکرات لازم را به متصدیان واحد های عرضه و طبخ مواد غذایی ، ارائه خواهند داد.
شیخی  همچنین با تاکید بر اهمیت گزارش های مردمی در کشف تخلفات بهداشتی و برخورد با متخلفانی که سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازند از آنها خواست تا هرگونه گزارش، انتقاد و پیشنهاد خود را از طریق شماره تماس ۰۳۵۳۲۸۳۸۱۳۱  با کارشناسان اداره شبکه دامپزشکی این شهرستان  در میان بگذارند.

 

درباره نویسنده

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2024 شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه. محفوظ است.
رفتن به نوار ابزار