توصیه های بهداشتی خرید ماهی قرمز

توصیه های بهداشتی خرید ماهی قرمز

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان ابرکوه ، با توجه به در پیش بودن عید نوروز و سنت خرید ماهی قرمز جهت سفره هفت سین ، دامپزشکی ابرکوه با صدور اطلاعیه ای از مردم خواست تا نکات بهداشتی را در هنگام خرید و نگهداری آن ، رعایت نمایند. پیشاپیش ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای همشهریان عزیز توصیه می شود که:

در هنگام خرید ،  بدلیل احتمال بروز بیماری‌های پوستی از طریق تماس با ماهی‌های زینتی ، از تماس مستقیم با ماهی و آب تنگ خودداری شود و در صورت تماس با ماهی و یا آب ظرف، بلافاصله نسبت به شستشوی دست ها با آب و صابون و یا استفاده از ضد عفونی کننده های مناسب اقدام شود.

ماهی قرمز باید فاقد هرگونه علائم بیماری نظیر بیماری‌های قارچی و انگلی باشد: تحرک مناسب، عدم زخمی بودن ماهی و عدم بیرون زدگی و تو رفتگی چشم‌ها، بخشی از صفات یک ماهی سالم محسوب می‌شوند.

آب مورد استفاده برای نگهداری ماهی‌ها باید بهداشتی باشد و در صورت استفاده از آب شبکه آبرسانی شهری، باید کلرزدایی شده و یا برای خروج کلر قبل از استفاده دست کم ۴۸ ساعت در ظروف دهان باز نگهداری و ذخیره شود.

بهترین دمای آب نگهداری ماهی ۲۶- ۲۲ درجه سانتی گراد است و همچنین ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است.

درباره نویسنده

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

تمام حقوق این سایت برای © 2024 شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه. محفوظ است.
رفتن به نوار ابزار