ساماندهی واحد های قصابی و توزیع گوشت قرمز با مهر و لیبل دامپزشکی در بخش بهمن ابرکوه
- یکشنبه, ژوئن 2, 2019, 9:29
- تمام خبرها, ویژه
- 1,200 بازدید
- ثبت نظر
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه دکتر علی فاتحی نیا از ساماندهی واحد های قصابی و آغاز طرح لیبل گذاری لاشه های استحصالی دام جهت مصرف در بخش بهمن ابرکوه خبر داد و گفت: پیرو مصوبات سومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان و تاکید فرماندار محترم شهرستان در خصوص ساماندهی واحد های قصابی بخش بهمن و اهمیت سلامت مصرف کنندگان مقرر گردیده است کشتار دام بخش بهمن شهرستان ابرکوه در کشتارگاه ابرکوه صورت گیرد و لاشه های گوشت پس از بازرسی بهداشتی و شرعی در کشتارگاه ابرکوه با مهر و لیبل دامپزشکی با خودروی سردخانه دار به بخش بهمن جهت توزیع در واحد های قصابی مجاز منتقل و سپس به صورت بهداشتی عرضه گردد که این مهم از مورخ ۰۸/۰۳/۹۸ اجرایی گردیده است و اهالی بخش بهمن میتوانند با مراجعه به واحد های قصابی مجاز نسبت به تامین گوشت بهداشتی با مهر و لیبل دامپزشکی اقدام نمایند ، لیبل درج شده بر روی لاشه های دام های سبک و سنگین به عنوان شناسنامه لاشه دام میباشد که دارای مشخصات : نام کشتارگاه ، تاریخ تولید، تاریخ مصرف و شرایط نگهداری درج شده می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه بیان کرد: پیش ار این کشتار دام در بخش بهمن خارج از کشتارگاه و به صورت غیر بهداشتی صورت میگرفته است و با کشتار دام بخش بهمن در کشتارگاه ابرکوه ،گوشت بهداشتی با نظارت بهداشتی دامپزشکی جهت مصرف مردم بخش بهمن در واحد های قصابی این بخش عرضه میگردد و میتوان با نظارت های دقیق و کنترل لاشه های استحصالی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه گوشت بخش بهمن و جلوگیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی کمک بسزایی به سلامت مصرف کنندگان این بخش نمود.
دکتر فاتحی نیا خاطر نشان کرد: ساماندهی کشتار بخش بهمن با همکاری شهرداری ابرکوه و شبکه بهداشت و درمان و پیگیری بخشدار محترم بخش بهمن و تاکید فرماندار محترم شهرستان اجرا گردیده است و امیدواریم با اجرای این مهم شاهد کاهش بیماری های مشترک بین انسان و دام علی الخصوص در بخش بهمن ابرکوه باشیم.
دکتر فاتحی نیا در ادامه به چهار مشخصهی مهم برای پی بردن به فساد گوشت اشاره نمود
۱- تغییر رنگ قرمز به سبز یا قهوهای یا خاکستری و یا ایجاد یک لایهی لزج و چسبناک که از علایم فساد سطحی گوشت است.
۲ -استشمام بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان که ناشی از فساد عمقی گوشت است.
۳ -از دست رفتن قوام گوشت و نرم و لزج شدن آن از علایم فساد کلی گوشت است.
۴ -تغییر رنگ چربی گوشت و استشمام بوی بد از علایم اکسیداسیون و فساد چربی گوشت است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه در پایان از مردم درخواست نمود از خرید هرگونه گوشت فاقد مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی خودداری نمایند و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذکر شده به شبکه دامپزشکی شهرستان با شماره ۰۳۵۳۲۸۳۸۱۳۱ تماس حاصل نمایند در انتها لازم بذکر است که شبکه دامپزشکی شهرستان جهت حفظ سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام ، طی یک ماه گذشته افرادی که به کشتار غیر مجاز دام اقدام نموده اند را شناسایی نموده است و طی یک مرحله اخطار های لازم به افراد مذکور داده شده است و در صورت اقدام مجدد پیگرد قانونی متوجه این افراد خواهد بود .
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .